Töölöläisen Kulttuurikerho ry on  kulttuurimatkoja järjestävä ja markkinoiva, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on perustettu vuonna 1992 Töölöläinen- lehden kulttuurikerhoksi. Toiminnan vilkastuttua kerho rekisteröitiin omaksi yhdistyksekseen 1995. Jäsenistö koostuu pääkaupunkiseudulta Keski-Suomeen ulottuvalta alueelta.

Johtoajatuksena on järjestää tasokkaita kulttuurimatkoja ja tapahtumia sekä huolehtia matkalaisten hyvinvoinnista matkan aikana. Osallistuminen ei edellytä Kerhon jäsenyyttä, mutta jäsenet saavat etuja hinnoissa ja matkoista kertovan Kulttuuriviesti -lehden neljä kertaa vuodessa.

Töölöläisen Kulttuurikerho toimii yhteistyössä Töölöläinen ja Kamppi-Eira -lehtien, Töölö-Seura ry:n, Siltasaariseura ry:n ja matkatoimistojen kanssa.

HELPPO LÄHTEÄ MUKAAN

Matkoille osallistuminen on tehty matkailijoille mahdollisimman helpoksi: ohjelmat on suuniteltu ja ilmoiteltu etukäteen, ja useimmiten matkoilla hintoihin sisältyvät puolihoito, sekä matkanjohtajan palvelut. Näin matkalle lähtijän huolehdittavaksi jäävät vain ilmoittautuminen ja maksu, lähtöpaikalle saapuminen, sekä ohjelman ulkopuolella mahdollisesti tehdyt toiminnot.

TOIMISTO KESKEISELLÄ PAIKALLA

Töölöläisen Kultuurikerhon toimisto sijaitsee Eino Leinon katu 4 A 4:ssä, 00250 Helsinki, Töölön raitiovaunuhallien vastapäätä, kolmisenkymmentä metriä Mannerheimintieltä. Kulkuyhteydet ovat hyvät kaikilta ilmansuunnilta saapuville. Käynti toimistoon suoraan kadulta. Käykää talossa!

Toimiston puhelinnumerot ovat: (09) 498  850 ja 045-137 7881

Toimistoajat ovat: tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11.00-14.00. Puhelinpäivystys on torstaisin klo 15.00-17.00 puh. 045-137 7881.

Sähköpostiosoite on: toolokulttuuri@elisanet.fi

Matkoista löytyvät tarkemmat tiedot toimistosta, Töölöläinen, Kamppi-Eira- ja Meri Helsinki lehdistä sekä oheisilta sivuilta.

Oikeudet matkoja, retkiä ja tapahtumia koskeviin muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa mukaan!